

KAUPAPA - PROGRAMME					
RĀTAPU 24TH SEPTEMBER 2023					
TIME	ACTIVITY	ROOM			
4:00 - 5:30 pm	Registrations open	Waihopai			

RĀHINA 25TH SEPTEMBER 2023				
TIME	ACTIVITY	ROOM		
7:30 - 8:15 am	MCLT Early Careers Breakfast *MCLT Early Careers Award Recipients only	Mararoa		
7:20 - 8:20 am	Registrations open	Waihopai		
8:20 - 8:25 am	Seated in the Conference room	Waiau		
8:30 - 9:00 am	Welcome, housekeeping, entertainment	Waiau		
9:00 - 10:30 am	Keynote #1: Kathryn Berkett	Waiau		
10:30 - 10:55 am	Morning tea	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
11:00 - 12:00 pm	Workshop: Round #1	All rooms		
10 minutes	Transition time			
12:10 - 1:10 pm	Workshop: Round #2	All rooms		
1:10 - 1:55 pm	Lunch	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
2:00 - 3:30 pm	Keynote #2: Lyn Stone	Waiau		
3:30 - 4:15 pm	Book Launch - USA Author: Jeanne Bender & Marcus Winter	Waiau		
4:15 - 4:25 pm	Daily prize draw, Day One closing	Waiau		



RĀTU 26TH SEPTEMBER 2023				
TIME	ACTIVITY	ROOM		
7:30 - 8:15 am	NZLA Executive team & NZLA Council Delegates Breakfast *Executive team and Council Presidents and Delegates only	Mararoa		
8:20 - 8:25 am	Seated in the Conference room	Waiau		
8:30 - 9:00 am	Welcome, housekeeping, awards presented	Waiau		
9:00 - 10:30 am	Keynote #3: Kath Murdoch	Waiau		
10:30 - 10:55 am	Morning tea	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
11:00 - 12:00 pm	Workshop: Round #3	All rooms		
12:00 - 12:45 pm	Lunch	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
12:50 - 2:20 pm	Keynote #4: Dr. Christine Braid	Waiau		
2:25 - 2:30 pm	Gold Sponsor: StepsWeb	Waiau		
10 minutes	Transition time			
2:30 - 4:00 pm	Keynote #5: Andrea Greer	Waiau		
4:00 - 4:10 pm	Daily prize draw, Day Two closing	Waiau		
6:00 pm onwards	Invercargill CBD activities Two buses leaving the hotel at 6 pm, drop off in the CBD, pick up at 9 pm			



RĀAPA 27TH SEPTEMBER 2023				
TIME	ACTIVITY	ROOM		
8:20 - 8:25 am	Seated in the Conference room	Waiau		
8:30 - 9:00 am	Welcome, housekeeping, Gold Sponsor: The Life, 2024 NZLA Literacy Symposium sell	Waiau		
9:00 - 10:30 am	Keynote #6: Dr. Ann Milne	Waiau		
10:30 - 10:55 am	Morning tea	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
11:00 - 12:00 pm	Workshop: Round #4	All rooms		
12:00 - 12:45 pm	Lunch	Foyer area		
5 minutes	Transition time			
12:50 - 2:20 pm	Keynote #7: Dr. Murray Gadd	Waiau		
2:25 - 3:00 pm	Gold Sponsor: Scholastic, daily and final prize draw, conference closing	Waiau		